Vacancies

PYXICARE SALES MANAGER BELGIE EN NEDERLAND (m/f)

Job description

Pyxima is een startup gespecialiseerd in social care software. Ons doel is de kwaliteit van leven van zoveel mogelijk mensen verbeteren door middel van innovatieve en gebruiksvriendelijke software. Ouderzorg is ons werkterrein, waar onze platformen PREZO Woonzorg en Pyxicare de zorgkwaliteit helpen verbeteren. Onze klanten zijn woonzorgcentra, thuiszorgdiensten en ziekenhuizen.

Onze ambitie is om met Pyxicare wereldwijd een leidende positie te nemen als interRAI licensed software. Jouw speelterrein hierbinnen is België en Nederland, waar je verantwoordelijk bent voor de verkoop van Pyxicare. Je werkt het verkoopplan uit binnen de lijnen die het MT uitzet en  realiseert de acties uit dit plan. Je bouwt het Pyxicare sales team verder uit en rapporteert aan het MT.

Naast het binnenhalen van nieuwe klanten houd je nauw contact met onze bestaande klanten. Samen met ons support team vorm je het speerpunt van ons klantencontact. Je voelt wat er leeft bij onze klanten en stemt je verkoopstrategie erop af.

Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software verkoop. Verkopen is je passie, een klant binnenhalen je missie. Je gaat voor creatief teamwerk en voor het resultaat. Nine to five mentaliteit is niet jouw ding. Tegelijk heb je voeling met de sociale sector waarbinnen je verkoopt. Je drive is commercieel maar je verkoopstijl en voeling zijn sociaal.

Je spreek en schrijft vlot Nederlands en Engels. Vlotte kennis van het Frans is een pluspunt.

We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconforme verloning, voor een deel resultaat gebonden, gsm en bedrijfswagen. Je hebt ruime toekomstkansen in een groeibedrijf met internationale ambities.

We kijken uit naar jouw CV met persoonlijke motivatiebrief naar jobs@pyxima.com.